SKILLS

  • Adobe Indesign
  • Adobe Photoshop
  • Adobe Illustrator
  • WordPress
  • Foto

INTERESSER

Fotografi

Interiør Design

1

Wayfinding Design

Mitt navn er Maren Græsdal, og jeg er født i oktober 1987.  Jeg er bosatt på Manstad, utenfor Fredrikstad, hvor jeg bor sammen med mannen min Stian, og datteren vår Lovise. Jeg jobber fortiden i The Pitch Reklamebyrå i Fredrikstad, som grafisk designer. Hvor jeg får jobbe praktisk med markedsføringsfaget gjennom å utvikle kampanjer for kjente aktører og grafiske profiler for nye etableringer. Fra før har jeg tre års erfaring som grafisk designer i et profileringsbyrå i Oslo, hvor jeg jobbet tett med kjente bedrifter og merkevarer, som Møller Bil, Hyundai, Adam og Eva og Forsvaret. Noe som har gjort at jeg er vant med å jobbe med markedsføring og grafisk design på en praktisk og helhetlig måte.

Av annen relevant arbeidserfaring har jeg også jobbet som et halvt år (vikar) som markedskoordinator, for Scanlaser og Leica Geosystem, og kunder i skolesammenheng, da blant annet med utvikling av grafiske profiler.

Jeg er utdannet Grafisk designer med en bachelor i Mediedesign ved Høg­skolen i Gjøvik – en utdannelse som har gitt meg et ­solid innblikk i den grafiske verden, med fokus på typografi og tekstbehandling. Jeg har tidligere også studert økonomi og administrasjon (­årsstudium) ved Høgskolen i Lillehammer og ved Frederik II VGS (ØA linje), hvor jeg tok fordypningsfag i forbrukerkjøpsloven, markedsføring og medievitenskap. Drømmen er å jobbe praktisk med markedsføring – å være en samarbeidspartner for kunden, som kan tilby både en grafikers kreative evner og en markedsfører strategiske råd.

Jeg har også en lang fartstid innenfor serviceyrker som servitør og butikkmedarbeider, noe som har lært meg å jobbe med mennesker i høyt tempo, og å takle stress.

Jeg oppfatter meg selv som en stå-på-jente med godt humør. Jeg ­liker å jobbe i team, men jobber godt alene også. Jeg er ærlig og samvittighetsfull, samtidig som at jeg er opptatt av at oppgavene, som blir tildelt blir gjort ordentlig og nøye. Jobbene jeg har hatt, har lært meg å være serviceinnstilt og effektiv, og det er viktig for meg at kundene, og ikke minst at arbeidsgiveren er fornøyd med jobben jeg gjør.